فناوری حباب ریز – اصول کلی برای استفاده و اندازهگیری حبابهای ریز – قسمت 1: واژگان
Fine bubble technology —General principles for usage and measurement of fine bubbles— Part 1: Terminology
شماره:
15588-1
سال انتشار:
1397
فناوریهای حباب ریز در زمینههای تمیز کاری بهبود محیط زیست بخش مواد غذایی و نوشیدنی سامانههای هوادهی، دارو آب و فاضلاب و همچنین کشاورزی و آبزی پروری میتواند کاربرد داشته باشد. بنابراین تدوین واژگان مناسب برای چنین فناوریهای متنوعی برای مبادلات تجاری و یا پذیرش محصولات توسط مصرفکنندگان ضروری است.
حبابهای ریز میتواند در مایعات و جامدات وجود داشته باشد حبابهای ریز میتواند حاوی هوا یا گازهای دیگر باشد. حباب را میتوان به وسیله کشش سطحی یا با احاطهسازی به وسیله یک پوشش مانند چربی در محیط نگه داشت حبابهای ریز تولید شده برای کاربردهای مختلف میتواند از نظر اندازه محتوای گاز یا نوع پوششدهی حباب متفاوت باشد روشهای تولید مورد استفاده نیز متفاوت هستند.
لازم به ذکر است که حرکت حبابها در یک محیط میتواند به وسیله نیروهای شناوری یا فرایندهای تصادفی و گرما فعال تعین شوند که منجر به حرکت براونی میشود به همین دلیل حبابهای بزرگتر میتوانند رفتار شناور نشان دهند. افزایش به سمت بالا و حبابهای کوچکتر در محیط مایع با حرکت تصادفی باقی میمانند. این استاندارد برپایه تعاریف چنین مفاهیمی متمرکز است.
هدف از تدوین این استاندارد
هدف از تدوین این استاندارد تعیین واژگان و تعاریف مورد استفاده در حوزه فناوری حباب ریز است. واژگان در این استاندارد اصول کلی اندازه گیریها و کاربردهای منفرد فناوری حباب ریز را شامل میشود.
شماره استاندارد ملی ایران:
15588-1
سال انتشار:
1397
فناوری حباب ریز – اصول کلی برای استفاده و اندازهگیری حبابهای ریز – قسمت 1: واژگان
Fine bubble technology —General principles for usage and measurement of fine bubbles— Part 1: Terminology
فناوریهای حباب ریز در زمینههای تمیز کاری بهبود محیط زیست بخش مواد غذایی و نوشیدنی سامانههای هوادهی، دارو آب و فاضلاب و همچنین کشاورزی و آبزی پروری میتواند کاربرد داشته باشد. بنابراین تدوین واژگان مناسب برای چنین فناوریهای متنوعی برای مبادلات تجاری و یا پذیرش محصولات توسط مصرفکنندگان ضروری است.
حبابهای ریز میتواند در مایعات و جامدات وجود داشته باشد حبابهای ریز میتواند حاوی هوا یا گازهای دیگر باشد. حباب را میتوان به وسیله کشش سطحی یا با احاطهسازی به وسیله یک پوشش مانند چربی در محیط نگه داشت حبابهای ریز تولید شده برای کاربردهای مختلف میتواند از نظر اندازه محتوای گاز یا نوع پوششدهی حباب متفاوت باشد روشهای تولید مورد استفاده نیز متفاوت هستند.
لازم به ذکر است که حرکت حبابها در یک محیط میتواند به وسیله نیروهای شناوری یا فرایندهای تصادفی و گرما فعال تعین شوند که منجر به حرکت براونی میشود به همین دلیل حبابهای بزرگتر میتوانند رفتار شناور نشان دهند. افزایش به سمت بالا و حبابهای کوچکتر در محیط مایع با حرکت تصادفی باقی میمانند. این استاندارد برپایه تعاریف چنین مفاهیمی متمرکز است.
هدف از تدوین این استاندارد
هدف از تدوین این استاندارد تعیین واژگان و تعاریف مورد استفاده در حوزه فناوری حباب ریز است. واژگان در این استاندارد اصول کلی اندازه گیریها و کاربردهای منفرد فناوری حباب ریز را شامل میشود.